5 مدل از انواع لیزر موهای زائد برای رنگ های مختلف پوست

انواع لیزر برای انواع پوست

5 مدل از انواع لیزر موهای زائد برای رنگ های مختلف پوست

ارسال شده توسط: دکتر جعفری دیدگاه : 0 دیدگاه

همه می دانند لیزر موهای زائد یک روش به صرفه و کاربری برای از بین بردن موهای اضافی است ولی در حال حاضر انواع لیزر موهای زائد در بازا موجود است که هر کدام برای نوع خاصی از پوست بهترین کاربرد را دارند. این لیزر ها با سیستم های متنوع خود، می توانند به صورت تخصصی برای پوست های تیره یا روشن، موهای نواحی خاص بدن، و حتی طیف گسترده ای از موهای نازک و روشن تا کلفت و تیره به کار روند. در این تاپیک به شما می گوئیم انواع ليزر موهاي زائد، سیستم های مختلف لیزر و کاربردهای آن کدام هستند و برای هر پوستی کدام مناسب تر است.

انواع لیزر موهای زائد چگونه عمل می کنند؟

تکنولوژی ای که در انواع لیزر موهای زائد به کار می رود، رنگدانه های پوست را مورد هدف قرار می دهد. تفاوتی از این نظر بین این تکنولوژی ها نیست؛ در همه آنها پس از تابانیدن لیزر، فولیکول مو ها سوزانده می شوند؛ در نتیجه بعد از حدود 7 تا 10 جلسه درمان، مو های زائد به طور کامل از بین می روند. به همین علت است که هر چه پوست روشن تر و مو ها تیره تر و ضخیم تر باشند؛ نتیجه ی بهتری از لیزر می گیرید و با این روش ها پوست های روشن آسیب کمتری می بینند. البته با تکنولوژی های جدید تری مثل ان دی یاگ، حتی پوست های تیره و سبزه هم می توانند از لیزر بهترین نتیجه را بگیرند.با انتخاب اشتباه نوع لیزر، احتمال سوختگی زیاد است

در مقاله “لیزر موهای زائد چیست” به طور کامل درباره اینکه لیزر چیست و چطور به از بین رفتن موها کمک می کند؛ صحبت کرده ایم.

انواع سیستم لیزر موهاي زائد

با توجه به طول موج های مختلف نور لیزر و تکنولوژی آنها، 5 سیستم برای انواع دستگاه های لیزر موهای زائد وجود دارد. این سیستم ها به نام های لیزر روبی، الکساندریت، آی پی ال، دایود و ان دی یاگ شناخته می شوند. در زیر در مورد هر کدام از آنها توضیح می دهیم. تفاوت این تکنولوژی ها در طول موج، انرژی، مقدار نفوذ، سرعت و مدت زمان اثربخشی است که دارند.

هر کدام از این ها برای تایپ خاصی از پوست استفاده می شوند تا کمترین آسیب و بهترین نتیجه به دست بیاید.

لیزر روبی:

از اولین سیستم های لیزر موهای زائد بود و از طول موج 694 نانومتر برای هدف قرار دادن ملانین یا رنگدانه ی مو استفاده می کند.

این لیزر به علت فاصله ی بین شات های لیزر و زمان بر بودنش، مناسب نواحی کوچکی از بدن که مو های نازک دارند است. برای افراد با پوست روشن مناسب تر است و افراد با پوست تیره، بهتر است از لیزر های دیگر استفاده کنند.

    • لیزر روبی برای افراد با تایپ پوست 1 و 2 مناسب است، پوست های روشن و موهای تیره
    • ناحیه کوچکتری از پوست با این لیزر قابل درمان است.
    • سرعت تکرار این لیزر پائین تر است، بنابراین مدت زمانی که باید روند لیزر ادامه داشته باشد طولانی تر است.
    • این تکنولوژی احتمال سوختگی و تغییر رنگ پوست را دارد

از انواع دستگاه های لیزر موهای زائد با این فناوری می توان به لیزر روبی استار، پالومار ای 2000 و اپی پالس روبی اشاره کرد.

لیزر الکساندریت یکی از انواع لیزر موهای زائد:

با طول موج 755 نانومتر کار می کند. سرعت بسیار بالایی دارد و در نتیجه می تواند برای بخش های وسیع تری از بدن به کار رود. به علت سریع بودن، ممکن است افراد حساس درد بیشتری را با آن تجربه کنند؛ البته با سیستم های خنک کننده ای که دارد این درد به شدت کاهش پیدا می کند.

در لیزر الکس نوری با انرژی بالا تولید می شود که این نور با گذشتن از کریستال الکساندرایت به طول موج 755 نانومتر می رسد. برای از بین بردن موهای زائد یک سوئیچ q در دستگاه وجود دارد  که نور قرمز رنگ الکس را با پالسهای کوتاه و انرژِ بالا ساطع می کند. این نور به عمق پوست نفوذ می کند و رنگدانه ها آن را جذب می کنند. پس از آن فولیکول مو از بین می رود و شما شاهد این هستید که دیگر موی اضافی روی بدنتان نیست.

نتفاوت در طول موج انواع لیزر موهای زائدپ ن : طول موج در یک نوع لیزر عمق نفوذ موج در پوست را تعیین می کند

این لیزر برای پوست هایی با تم روشن تا زیتونی مناسب تر است و برای موهای نازک بهتر جواب می دهد.

از انواع دستگاه های دارای این سیستم می توان به لیزر کندلا، پرایم لیزر و الیت پلاس اشاره کرد.

این نوع لیزر کاربردهای دیگری هم دارد.

    • از بین بردن لکه های پیری
    • پاک کردن خالکوبی
    • لکه های مادرزادی عروقی
    • و درمان رگهای عنکبوتی

لیزر دایود از انواع ليزر موهاي زائد:

دایود جزء جدیدترین تکنولوژی های لیزر است، با طول موج 800 تا 810 نانومتر کار می کند؛ به علت طول موج بلند تر آسیب کمتری به پوست می رساند و قدرت نفوذ بالایی در پوست دارد. لیزر دایود به علت ویژگی های پوست مردان، از محبوب ترین لیزر های مناسب آقایان است.

در این لیزر، پرتو نور با فوکوس باریک برای منطقه خاصی از پوست به کار می رود و عمق نفوذ بالاتری دارد. عوارض طولانی مدت ندارد و پس از درمان یکی از موثرترین نتایج را در از بین بردن موهای زائد دارد.

تاثیر لیزر دایود می تواند دائمی باشد ولی چون چرخه رشد موها با هم یکی نیست، لازم است تا طی چند جلسه برای از بین بردن موهایی که جدید ظاهر می شوند؛ استفاده شود.

بیشتر مناسب پوست های تم روشن است؛ اما برای پوست های تیره تر و موهای ضخیم ایمنی خوبی دارد.

از انواع دستگاه های لیزر با این سیستم می توان به اس ال پی، پرایم لیزر، لیزرلایت و اپکس اشاره کرد.‌

دستگاه پرایم لیزر شامل سه نوع لیزر الکس، دایود و ان دیاگلیزر ان دی یاگ (ND:Yag):

یکی دیگر از انواع ليزر موهاي زائد ان دیاگ است که از طول موج 1064 نانومتر استفاده می کند و غیر از موهای زائد، برای برداشتن تتو و لک های پوستی هم استفاده می شود. به علت تفاوت مکانیسمی با لیزر هایی که قبل تر گفتیم؛ باید حین کار با آن از لوسیون کربن استفاده کرد. این لوسیون قبل از لیزر به پوست مالیده می شود و دستگاه روی آن حرکت می کند. این لیزر دو نوع نور تولید می کند تا بتواند مو هایی که در اعماق مختلف پوست وجود دارند را هدف قرار دهد.

لیزر ان دی یاگ به خاطر فناوری جدید خود برای انواع پوست ها، حتی پوست های برنزه، شکلاتی و تیره مناسب است. به علاوه طول موج بالای آن کاری می کند تا دردش در افراد حساس قابل تحمل تر باشد.

از دستگاه های لیزری که از این فناوری استفاده می کنند، می توان به کندلا، مدلایت آی وی، لیرا و جنتل یاگ اشاره کرد.

لیزر IPL:

دقیقا نمی توان به IPL لیزر گفت. این دستگاه از سیستم نوری ای استفاده می کند که می تواند متناسب با تم رنگ پوست، ناحیه تحت درمان و ویژگی های مو، خود را تنظیم کند.

لیزر آی پی ال به اندازه ی سایر لیزر ها قوی نیست اما سرعت بالایی دارد و به خاطر تنظیم خودکارش برای طیف وسیعی از پوست ها استفاده می شود.

از دستگاه هایی که از این سیستم استفاده می کنند، می توان به آکولایت، کوانتوم و اپی لایت اشاره کرد.

در مرکز پوست بلفی (دختر زیبا) دستگاه ها از هر سه تکنولوژی الکساندریت، ان دی یاگ و دایود استفاده می کنند. برای انتخاب بهترین دستگاه لیزر با توجه به نوع پوست و مو های شما، پیشنهاد می کنیم با مشاوران ما در کلینیک تماس بگیرید تا به راحتی از پوستی صاف و بدون مو لذت ببرید‌.

:منابع

https://www.beautyanswered.com/what-are-the-different-types-of-hair-removal-machines.htm

https://www.skinneymedspa.com/different-laser-hair-removal-systems/

https://www.skinneymedspa.com/different-hair-removal-lasers-part-i/

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *