لیزر موهای زائد پا

لیزر موهای زائد در ناحیه پا با تخفیف

لیزر موهای زائد پا

ارسال شده توسط: دکتر جعفری دیدگاه : 0 دیدگاه

لذت داشتن پوستی صاف و بدون مو خواسته ی هر خانم یا آقای زیباپسند و مرتبی است. خصوصا لیزر موهای زائد پا برای این هدف، انتخاب بسیاری از خانم ها یا آقایانی که از وکس، تیغ یا کرم موبر خسته شده اند می باشد. لیزر های الکساندرایت، ان دی یاگ و دایود، برای همه نوع پوست و مویی در دسترس هستند تا به طور دائمی موهای زائد را از بین ببرند. موهای پا به این دلیل که ناحیه وسیعی از بدن را مورد پوشش قرار می دهد و مخصوصا در بسیاری موارد در قسمتهایی مثل زیر زانو، موها از دید پنهان می شوند، آزار دهنده هستند. علاوه بر این شیو کردن این ناحیه ممکن است باعث کنده شدن پوست و زخم شود.
استفاده از کرم موبر هم به صرفه نیست و هم نمی تواند نتیجه دلخواه را بدهد، حتی ممکن است باعث عوارض پوستی شود. استفاده از وکس در این قسمت ها به دلیل خونریزی هایی که بعد از وکس زیر پوست و کنار هر فولیکول اتفاق می افتد باعث می شود تا پوست پای شما به شکل ناهموار (و یا دون دون) به اصطلاح عوام در بیاید.
پس بهترین راه چیست؟ استفاده از روشی که پوست آسیب نبیند، دائمی باشد، به صرفه باشد، موها کامل از بین بروند و در نهایت یک پوست صاف باقی بگذارد. لیزر موهای زائد پا به تمام این نیازها جواب می دهد.

لیزر موهای زائد پا چیست و چگونه انجام می شود؟

دستگاه های لیزر با تابش امواجی پرانرژی به سمت فولیکول های مو کار می کنند. اما پوست در حین تابش امواج آسیب نمی بیند. علت این است که نور لیزر جذب رنگدانه ها می شود. فولیکول مو پر از رنگدانه است و با تابش لیزر می سوزد. در حالی که پوست به آن میزان رنگدانه ندارد و آسیبی به آن نمی رسد.

موهای زائد پا در بیشتر افراد ضخیم و پررنگ هستند و به همین علت به خوبی هدف قرار داده می شوند. البته هرچه مو ضخیم تر باشد زمان بیشتری برای حذفش نیاز است. و باید حتما برای رسیدن به نتیجه ایده آل دوره ی لیزر درمانی خود را کامل کنید. معمولا 6 تا 8 جلسه ماهیانه کفایت می کند. سپس شارژ سالیانه برای ماندگاری نتایج کافی است.

برای دانستن مکانیسم و نکات مهم لیزر، مقاله “لیزر موهای زائد چیست” را مطالعه کنید.

قبل از لیزر موهای زائد پا مانند لیزر هر جای دیگر باید به خوبی پوست را شیو کنید. هر چه مرتب تر و بهتر شیو کرده باشید لیزر خیلی بهتر می تواند روی فولیکول های مو اثر بگذارد. در مورد لیزر پا، معمولا نیازی به بی حسی وجود ندارد. در نتیجه اگر محدودیت دیگری برای لیزر نداشته باشید، لیزر پا انجام می شود. تکنیسین لیزر ابتدا پاهای شما را خط کشی می کند تا دقت کارش را بالا ببرد. سپس هندپیس دستگاه لیزر را روی پوست قرار می دهد تا لیزر فولیکول های مو را بسوزاند.

منظور از لیزر پا کدام نواحی است

منظور از لیزر پا، لیزر موی انگشتان پا، ساق و ران است. البته برخی کلینیک ها لیزر ساق پا و مجموعه ی ساق و ران را از یکدیگر تفکیک می کنند.

معمولا ساق پا موهای کلفت تری دارد که با لیزر به خوبی از بین می روند. اما ران ها در بیشتر افراد موهای کرکی دارند. مشکل موهای کرکی این است که ممکن است با لیزر تحریک شوند. یعنی لیزر به جای اینکه باعث ضعیف شدن مو ها و حذف آنها شود، رشدشان را تقویت می کند. پس بهتر است اگر موهای کرکی دارید لیزر موهای زائد انجام ندهید.

البته بعضی دستگاه ها، مانند دستگاه پرایم لیزر اسپانیا، هستند که می توانند روی موهای کرکی هم موثر باشند.

مزایای لیزر موهای زائد پا

به طور کلی لیزر موهای زائد فواید بسیاری به نسبت سایر روش های حذف مو دارد. لیزر موی پا هم از این قاعده مستثنی نیست و مزایای زیر را دارد:

1. باعث زخم شدن پوست نمی شود

مشکلی که سایر روش های حذف مو، مثل اپیلاسیون و تیغ دارند این است که می توانند پوست را زخم کنند. لیزر با سطح پوست تماس دارد اما باعث زخم شدن پوست نمی شود. تنها فولیکول های مو آسیب می بینند.
همچنین درد لیزر بسیار قابل تحمل تر از اپیلاسیون است. به طوری که با بعضی دستگاه ها، مثل پرایم لیز اسپانیا، اکثرا دردی احساس نمی کنند.

2. روشی دائمی است

سایر روش ها ماندگاری ای بیش از یک هفته ندارند‌. اما لیزر مو معمولا حدود یک ماه ماندگاری دارد و بعد از اتمام جلسات درمانی، به شارژ سالیانه نیاز پیدا می کند.

3. رشد مو ها را کاهش می دهد

نور لیزر به فولیکول های مو آسیب می زند. در نتیجه مو هایی که دوباره رشد می کنند بسیار نازک تر و ضعیف تر از قبل هستند. اما تیغ، اپیلاسیون یا کرم موبر تفاوت چندانی در ضخامت مو ایجاد نمی کنند. حتی در بعضی موارد این روش ها رشد مو هم تحریک می کنند.

4. موی زیر پوستی و فولیکولیت ایجاد نمی کند

موهای زیر پوستی بخاطر رشد مو در جهت اشتباه و حرکت در زیر پوست ایجاد می شوند. تیغ و اپیلاسیون می توانند چنین حالتی ایجاد کنند. جالب است بدانید که لیزر مو نه تنها موی زیر پوستی ایجاد نمی کند، بلکه راه حل رفع موی زیرپوستی ای که بخاطر بقیه ی روش ها ایجاد شده اند می باشد. فولیکولیت هم ممکن است بعد از اپیلاسیون، تیغ و کرم موبر ایجاد شود. علت ایجاد فولیکولیت، التهاب فولیکول مو در نتیجه ی رشد باکتری هاست. در روش لیزر موهای زائد، آسیبی به پوست وارد نمی شود. در نتیجه سطح پوست زخمی یا باز نیست که محلی برای رشد باکتری ها باشد.

5. پوستی صاف و همیشگی

با لیزر مو برخلاف سایر روش ها، پوست صاف و یکدست و زیبا می شود. در نتیجه همیشه آماده هستید و نیازی نیست که قبل از مناسبت های خاص، استخر و … زمان زیادی صرف تراشیدن موها کنید.

عوارض لیزر موهای زائد پا

عوارضی که به طور کلی بعد از لیزر مو ایجاد می شوند شامل قرمزی و حساسیت پوست هستند که موقتی است. بعد از لیزر موهای زائد پا می توانید از کرم های زینک، آلوئه ورا یا کرم های گیاهی ضد التهاب استفاده کنید تا التهاب و قرمزی فروکش کند.
اما عوارض نادری که ممکن است بعد از لیزر ایجاد شوند شامل موارد زیر است:

1. حساسیت پوست

بعضی افراد هستند که بعد از لیزر واکنش حساسیتی نشان می دهند. این حساسیت بخاطر فعالیت سلول های ایمنی پوست علیه فولیکول های سوزانده شده است. در نتیجه پوست قرمز و حالتی مانند کهیر ایجاد می شود. این افراد بهتر است از روش دیگری برای از بین بردن موهای زائد خود استفاده کنند. اما اگر برای لیزر مو اصرار داشتند، باید با پزشک کلینیک در این باره صحبت کنند.

2. سوختگی و ایجاد لک

بروز سوختگی به مهارت تکنیسین و کیفیت دستگاه مرتبط است. اگر درجه ی دستگاه متناسب با پوست و موی شما تنظیم نشده باشد احتمال سوختگی وجود دارد. همچنین هرچقدر دستگاه بی کیفیت تر باشد شکایات سوختگی بیشتر است. به همین دلیل است که باید حتما به کلینیک های معتبر مراجعه کنید و گول قیمت های پایین را نخورید.

مراقبت های لیزر پا

قبل از لیزر نباید پوست شما آفتاب سوخته، زخمی و یا دچار عفونت و مبتلا به بیماری خاصی باشد. پوست پاهایتان را کاملا شیو کنید و اگر داروی خاصی مصرف می کنید با خودتان به کلینیک بیاورید تا به پزشک نشان دهید.چراکه بعضی دارو ها، خصوصا از دسته ی آنتی بیوتیک ها، می توانند باعث حساسیت پوست به لیزر و بروز سوختگی شوند.
بعد از لیزر به پوست خود کرم دکسپانتنول، آلوئه ورا یا زینک بزنید تا خیلی زود قرمزی ها فروکش کند.
سعی کنید تا 24 ساعت از اصطکاک پوست با هر چیزی خودداری کنید. به طور مثال لباس های تنگ نپوشید و رابطه ی جنسی نداشته باشید.
گرمای زیاد می تواند التهاب و حساسیت پوست را بیشتر کند. پس طی این مدت 24 ساعته از حمام، سونا، جکوزی و استخر هم خودداری کنید.

چند جلسه لیزر برای پاها نیاز است:

تنها روش اثربخش برای رفع دائمی موهای زائد، لیزر است. در این بین لیزر موهای زائد پا طرفداران زیادی دارد چراکه اکثر افراد از روش های طولانی گذشته خسته شده اند. تیغ، اپیلاسیون و کرم موبر زمان زیادی می گیرند و به سرعت هم موها بر می گردند. این در حالی است که اگر دستگاه لیزر مناسب شما، با طول موج الکساندرایت، ان دی یاگ یا دایود، باشد و دوره ی درمانی خود را کامل کنید، بعد از حدود 8 جلسه به نتیجه ی ایده آل خود می رسید. شما می توانید با مراجعه به کلینیک های معتبر، از لذت پوستی صاف و یکدست، بدون عوارض جانبی لیزر بهره ببرید.

 

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *